«Θα... ματώσω για τη φανέλα»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013, 18:30
«Θα... ματώσω για τη φανέλα»
Στους εκπροσώπους του Τύπου που καλύπτουν την προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ της Αυστρίας μίλησε το Σάββατο ο έδωσε Τσόρι Ντομίνγκες, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα δώσει απαντήσεις στο γήπεδο και να... ματώσει την φανέλα των Πειραιωτών.

Για τις εντυπώσεις του για την πορεία της προετοιμασίας και το κατά πόσον είναι ευχαριστημένος από τον Ολυμπιακό: Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ και που βρίσκομαι αυτές τις μέρες για προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Έχουμε φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα με είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Για την προσαρμογή του και το πως νιώθει: Όλα πάνε πολύ καλά. Γύρω από την ομάδα τα πάντα είναι πολύ καλά. Σε κάνουν να νιώθεις καλά. Εγώ θέλω να γίνει όσο πιο νωρίς γίνεται η προσαρμογή μου για να μπορέσω να βοηθήσω.

Για το πώς βλέπει την καριέρα του στον Ολυμπιακό: Όπως είχα δηλώσει και στην παρουσίασή μου έχω μεγάλο κίνητρο να παίξω στον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλο κίνητρο για μένα. Θέλω να κερδίζω όσα πιο πολλά γίνεται. Για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό. Θέλω να προσφέρω στην ομάδα.

Για τις απαιτήσεις του κόσμου και το εάν όταν θα αγωνίζεται θα ματώνει την φανέλα: Πολλές φορές δεν χρειάζεται να πεις πολλά λόγια. Πρέπει να απαντάς στο γήπεδο. Εγώ τα δίνω όλα. Σε όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί αυτό έχω κάνει. Να είναι σίγουρος ο κόσμος πως θα ματώνω την φανέλα και πως θα προσπαθώ για το καλύτερο.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013, 18:46