«Θέλει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ο Οτζίτζα»

«Θέλει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ο Οτζίτζα»
Δημοσίευμα από το Βέλγιο αναφέρει ότι ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του.

«Ίσως να αλλάξει και πάλι ομάδα έπειτα από σχεδόν μισό χρόνο στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος άσος φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειάς του μετά τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του και τη ληστεία κοσμημάτων και χρημάτων. Ο ίδιος, η σύντροφός του και η πέντε μηνών κόρη του δεν ήταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή» αναφέρει το δημοσίευμα της «Nieuwsblad» και συνεχίζει:

«Η απώλεια περιουσίας είναι μεγάλη, αλλά το ψυχολογικό πλήγμα είναι μεγαλύτερο. Ο Οτζίτζα είναι αναστατωμένος γιατί δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης που έγινε στόχος των ληστών και φαίνεται πως οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού είναι στόχος. Η οικογένειά του αφήνει να εννοηθεί πως φοβούνται για την ασφάλειά τους και ότι η φυγή τους από την Ελλάδα είναι αναπόφευκτη, κάτι στο οποίο δεν κωφεύει ο Οτζίτζα, που θα εξετάσει τις επιλογές του. Ο Οτζίτζα είναι βασικός στον Ολυμπιακό και παίζει στο Champions League, ενώ έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο, αλλά η ασφάλεια της οικογένειάς του είναι αδιαπραγμάτευτη. Ο Ολυμπιακός έχει άλλους τρεις Βέλγους, αλλά για την ώρα τίποτα δεν δείχνει ότι θέλουν να ακολουθήσουν τον δρόμο του Οτζίτζα».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017, 11:18