Με την ευκαιρία της διακοπής της Super League λόγω του Μουντιάλ στον Ολυμπιακό έχει περάσει πρώτο πλάνο το θέμα των προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να… ξεφορτωθούν κάποιους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα και δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ, ενώ καταστρώνουν και τα μεταγραφικά τους πλάνα για να ενισχυθεί ο σύλλογος και να παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» σκοπεύουν να κάνουν τις πρώτες τους κινήσεις για να… δέσουν στο λιμάνι κάποιους ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν το καλοκαίρι.

Ένας από αυτούς είναι ο Γιαν Εμβιλά, τον οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

Η εφημερίδα «Φως των Σπορ» σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ότι  οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ενημερώσει τον έμπειρο Γάλλο μέσο ότι επιθυμούν να ανανεωθεί η συνεργασία τους για τουλάχιστον έναν χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο μυαλό τους και την επόμενη σεζόν. Ο παίκτης σε πρώτη φάση δεν δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο παραμονής του, αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Την υπόθεση, όμως, θα αναλάβει ο Ζοζέ Ανιγκό, ο οποίος είναι της άποψης πως ο Εμβιλά πρέπει να παραμείνει στην ομάδα και θεωρεί πολύ σημαντικό το ρόλο του έμπειρου μέσου μέσα στα αποδυτήρια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης