Στην εκπομπή «Έφεση» του Κυριάκου Θωμαΐδη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 έκανε δηλώσεις την Τρίτη ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τις διαμαρτυρίες του «τριφυλλιού» για τα πέναλτι που ζήτησαν και δεν τους δόθηκαν στο εν λόγω ματς.

Ο επίτιμος πρόεδρος των Πειραιωτών ανέφερε ότι ο Φινλανδός διαιτητής, Ματίας Γκεστράνιους «έπαιξε 50-50%» στο ντέρμπι με τους «πράσινους», επισημαίνοντας παράλληλα ότι είναι ντροπή τα περί πέναλτι του Μπα στον Μακέντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ευτυχώς μπήκε πολύ καλά ο καινούργιος χρόνος. Μιλούσανε για πέναλτι στο ντέρμπι κάτι περίεργοι. Ευτυχώς βγήκε ο κύριος Βαρούχας και είπε “ποιο πέναλτι;” και μπράβο του. Δεν είχε καμιά σχέση με πέναλτι η φάση που είπε ο κύριος Κάκος. Είναι ντροπή να το λένε.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού διώχνει την μπάλα και τρώει κλωτσιά και η μπάλα πάει στη σέντρα. Άσε τώρα που του πατάει το πόδι, δεν ξέρω κι εγώ πόσα γίνονται σε κάθε παιχνίδι. Αυτός που χειρίζεται το VAR (σ.σ. Τάσος Σιδηρόπουλος) ξέρω ποιος είναι, εστίαζε μόνο στην περιοχή του Ολυμπιακού και έχει μεγάλη ευθύνη.

Γελάω μαζί τους με αυτά που προσπαθούν να κάνουν. Εκθέτουν αυτούς και το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να ακούσουμε τους διαλόγους ανάμεσα στον VAR και τον διαιτητή. Αυτό το θέλω περισσότερο απ’ όλα. Γίνονται περίεργα, δεν θα πω τίποτα ακόμα. Τα ξέρω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περιμένω και μετά θα δείτε τι θα γίνει. Ο Φινλανδός διαιτητής έπαιξε 50-50%. Και στα άλλα ματς που ήρθε έπαιξε καλά. Είπε την αλήθεια ο Βαρούχας, άλλες φορές το λέτε όλοι. Εκτίθεται όποιος λέει για πέναλτι. Στην περίπτωση του Βαλμπουενά (σ.σ. κερδισμένο πέναλτι με Τότεναμ) πάει στην εστία η μπάλα, προς τα μέσα ενώ στου Μακέντα πάει στη σέντρα.

Είναι ντροπή να λένε για πέναλτι. Δεν υπάρχει πέναλτι. Μίλησα στα αποδυτήρια μόλις τελείωσε το παιχνίδι με τον διαιτητή και είπε ότι δεν υπάρχει πέναλτι σε καμία φάση. Έτσι όπως χρησιμοποιείται το VAR στην Ελλάδα θα κάνει μεγάλο κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν ξέρουν να το χειριστούν οι Έλληνες διαιτητές. Όλα εκεί μέσα γίνονται. Τα βλέπω όλα και δεν θα αφήσω να περάσουν έτσι» ανέφερε σχετικά ο Θοεδωρίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης