Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:30, Cosmote Sport 1) στο ματς-ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και διεκδικούν μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Στο πρώτο ματς στην Τούμπα, πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού, ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί με 2-0, ωστόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντέδρασε και έφτασε στη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αποψινό ματς θα κρίνει την πρόκριση και ο Ολυμπιακός, που πριν λίγες ημέρες επικράτησε 1-0 στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ, καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στον πάγκο τον Βαλμπουενά και δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά στο αρχικό σχήμα. Ο Σα θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Ελαμπντελαουί, Σεμέντο, Μπα και Τσιμίκας. Οι Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης θα βρίσκονται στο κέντρο με τους Ραντζέλοβιτς και Μασούρα στα πλάγια και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αλέν, Τζολάκης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ξενιτίδης, Καφού, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Σουρλής και Χασάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον ΠΑΟΚ ο Αμπέλ Φερέιρα πρόκειται να ενισχύσει τον χώρο του κέντρου για να αποτρέψει τους «ερυθρόλευκους» να πετύχουν γκολ. Ο Πασχαλάκης θα είναι στο τέρμα και οι Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης στην άμυνα. Πιο μπροστά θα παίξουν οι Εσίτι, Μαουρίσιο, με τους Ελ Καντουρί, Λημνιό, Βιεϊρίνια και Άκπομ να συμπληρώνουν το σχήμα.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Ζίβκοβιτς, Λάμπρου, Στοχ, Πέλκας, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Ροντρίγκο, Μιχαηλίδης, Μιχάι και Μπίσεσβαρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης