Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Τεσέντερλο, στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι, στο οποίο έκαναν ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα οι Ποντένσε και Μιράντα.
Πιο συγκεκριμένα οι Πειραιώτες, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, επικράτησαν με 3-0 των Βέλγων με τους Πάρντο (22’), Φετφατζίδη (54’) και Γκερέρο (77’) να βρίσκουν δίχτυα σε ένα παιχνίδι, που η ελληνική ομάδα είχε τέσσερα δοκάρια!

Σίγουρα η δυναμικότητα του αντιπάλου των Πειραιωτών είναι χαμηλή, όμως οι ερυθρόλευκοι έδειξαν ότι προσπαθούν να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο βγάζοντας αρκετούς συνδυασμούς με καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Πειραιά είναι το αυριανό (14:00 Novasports 2) κόντρα στην Έουπεν.
Mετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τους Βέλγους ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε: «Αυτό είναι το ρόστερ που έχουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θέλουμε να παίζουν όλοι οι παίκτες, προκειμένου να βρουν ρυθμό.
Θα έχουμε πολλά παιχνίδια από δω και πέρα στην προετοιμασία μας και γι’ αυτό ορισμένοι ποδοσφαιριστές μας παίζουν 60 λεπτά, κάποιοι 30. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε τους πάντες και όταν αρχίσει η χρονιά να είμαστε έτοιμοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα κάναμε πολλές αλλαγές και δοκιμάσαμε πράγματα στην επίθεση, μιας και παίζαμε με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας στο Βέλγιο. Αύριο παίζουμε με ομάδα της πρώτης κατηγορίας και θα έχουμε διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι μας. Το σημερινό ματς, πάντως, ήταν ένα καλό τεστ για το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς οι ομάδες θα μας περιμένουν πίσω αμυνόμενες κι εμείς θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τις διασπάμε.

Όσο για τον Μιράντα και τον Ποντένσε, είναι δύο παίκτες του Ολυμπιακού πλέον. Εμείς πρέπει να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε και είναι σίγουρο πως και οι δύο θα μας βοηθήσουν».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Χουτεσιώτης (71’ Σκαφίδας), Μασούρας (60’ Μιράντα), Ένγκελς (60’ Σισέ), Ευαγγέλου (32’ Ανδρούτσος – 60’ Ομάρ), Νικολάου (60’ Βούκοβιτς), Ρομαό (60’ Τσιμίκας) , Καμαρά (60’ Μπουχαλάκης), Μάριν (60’ Φορτούνης), Πάρντο (32’ Μάνος – 60 Γκερέρο), Φετφατζίδης (60’ Βρουσάι), Τζούρτζεβιτς (32’ Ποντένσε – 60’ Χριστοδουλόπουλος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης