Θύρα 7: «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το μεμονωμένο περιστατικό της Κυριακής»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021, 20:10
Θύρα 7: «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το μεμονωμένο περιστατικό της Κυριακής»

Από τον τραυματισμό ενός αστυνομικού στιγματίστηκε το ντέρμπι των «αιωνίων», ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό,που διεξήχθη την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη».

Σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών (διαπιστευμένοι) οπαδοί των Πειραιωτών συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί στο μάτι και να μεταφερθεί στο ιατρείο του γηπέδου.

Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού ανέλαβε την ευθύνη για αυτό το συμβάν, χαρακτηρίζοντάς το ως το μεμονωμένο περιστατικό, ενώ μεταξύ άλλων κάνει λόγο για προκλήσεις από την πλευρά της Αστυνομίας.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει στο μήνυμά της η «Θύρα 7»:
 
«Η Κυριακή ήταν μια μέρα γιορτής αφού η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ κατέκτησε και μαθηματικά το 46ο ΠΑΝΑΞΙΟ πρωτάθλημα της ιστορίας της!
 
Η ΘΥΡΑ 7 όπως κάνει πάντα, στήριξε την ομάδα παρά το άτυχο ξεκίνημα του παιχνιδιού και πανηγύρισε μαζί της τον τελικό ΘΡΙΑΜΒΟ!
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ την ευθύνη για το μεμονωμένο περιστατικό της Κυριακής.
 
Ο ρόλος της ΘΥΡΑΣ 7 είναι να προστατεύει πάντα τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, να δείχνει ψυχραιμία και να μην πέφτει σε παγίδες ώστε να ΜΗΝ κινδυνεύει η ομάδα μας με τιμωρίες.

Να μην απαντάει στις προκλήσεις των εντεταλμένων αστυνομικών που έρχονται με αυτό τον σκοπό. Τέτοια γεγονότα περιμένουν οι εχθροί του Ολυμπιακού και κάποιοι πονηροί για να διασαλεύουν την ηρεμία της ομάδας μας. Η ΘΥΡΑ 7 ζει και αναπνέει για τον Ολυμπιακό και ξέρει πότε να κάνει την αυτοκριτική της».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021, 20:23