Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον που υπήρξε από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Γενάρη για να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το προσεχές καλοκαίρι, αλλά διέψευσε τις πληροφορίες περί συζητήσεις του με τους Πειραιώτες, ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός που επέλεξε εντέλει να επεκτείνει τη συνεργασία του με το «τριφύλλι» έως το καλοκαίρι του 2022, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τους λόγους που τον κράτησαν στον Παναθηναϊκό, αλλά και τις προτάσεις που είχε από ομάδες του εξωτερικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος μέχρι στιγμής, καθώς περνούσαν πολλά από το μυαλό μου κι αυτό επηρέαζε την ψυχολογία μου. Αλλά κατάφερα να το πολεμήσω, πήρα μια σωστή απόφαση και είμαι χαρούμενος που πήρα αυτή την απόφαση» τόνισε ο Αθανασακόπουλος, συμπληρώνοντας για το ενδιαφέρον που προέκυψε από συλλόγους εκτός Ελλάδος:

«Ναι, υπήρχαν κάποιες ομάδες στις οποίες μπορούσα να πάω, αλλά προτεραιότητα ήταν πάντα ο Παναθηναϊκός. Νιώθω πολύ ωραία εδώ και το κλίμα είναι πολύ καλό. Οι λόγοι είναι οι ίδιοι με αυτούς που είχα πριν από τρία χρόνια, όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό. Είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όλοι είναι δίπλα σου και σε κάνουν να νιώθεις πολύ ωραία».

Όσο για το αν είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό; «Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είχαν γίνει συζητήσεις. Ήταν όλα… αερολογίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης