H παραχώρηση του Φιορίν Ντουρμισάι, υπό μορφή δανεισμού, από τον Ολυμπιακό στην ΑΕΛ είναι επίσημη. Η ομάδα της Θεσσαλίας ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συμφωνίας, καθώς ο 23χρονος κεντρικός επιθετικός έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους «βυσσινί» σήμερα (25/8), αφού πρώτα πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στη Λάρισα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Φιορίν Ντουρμισάι με δανεισμό από τον Ολυμπιακό. Ο Φιορίν Ντουρμισάι είναι 23 ετών, έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός.

Έχει διπλή υπηκοότητα, αλβανική και ελληνική, και είναι διεθνής με την Εθνική U21 της Αλβανίας, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Ελλάδας ανδρών.

Στην έως τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο από το 2014 έως το 2019, με ενδιάμεσους δανεισμούς στην Καλλιθέα και Λαμία, και πέρυσι το καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό. Εν συνεχεία αγωνίστηκε ως δανεικός στην βελγική Μπέβερεν το πρώτο μισό της περσινής περιόδου και στο δεύτερο μισό μετακινήθηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Λάρισα και σήμερα Τρίτη 25/8 ολοκλήρωσε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία υπέγραψε το συμβόλαιό του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης