Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Ερίκ Αμπιντάλ, λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Γάλλος αμυντικός στάθηκε ιδιαίτερα στη δυνατότητα που του δίνεται να αγωνιστεί και πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στην επιθυμία του να κερδίσει τίτλους, έστω κι αν η προσωπική… συλλογή του είναι ήδη γεμάτη από μετάλλια, από τη θητεία του σε Λιόν και Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θεωρώ πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον! Έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτό πλέον. Ξέρω ότι έρχομαι σε μία ομάδα που έχει πάντα τη δυνατότητα να διεκδικεί τρόπαια και κυνηγάει διαρκώς τον τίτλο του πρωταθλητή.

Εγώ οφείλω να φέρω στην ομάδα την εμπειρία που αποκόμισα από τη θητεία μου στο εξωτερικό και να τη βοηθήσω να κερδίσει κι άλλους σημαντικούς τίτλους. Για μένα ήταν στόχος μου να μπορέσω να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ένας σύλλογος με φιλοδοξίες που θέλει να κερδίζει τίτλους κι εγώ σίγουρα θα προσφέρω την εμπειρία μου και φυσικά θα τη βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ καλύτερα να πάρει τρόπαια», τόνισε ο Αμπιντάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πολύπειρος άσος μίλησε ακόμη για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά και για το επικείμενο ταξίδι της ομάδας στις ΗΠΑ και τον Καναδά: «Λατρεύω την τρέλα τους, αν είναι τρέλα με την καλή έννοια που δίνει ώθηση στην ομάδα!

Είναι σημαντικό να έχουμε δίπλα μας τους φιλάθλους μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, μας κάνει πιο δυνατούς στο γήπεδο και είναι σαν να παίζουμε με 12 παίκτες, γιατί οι οπαδοί είναι σημαντικοί και μας βοηθούν να κερδίζουμε τα δύσκολα ματς. (σ.σ. Το τουρνουά στις ΗΠΑ) θα είναι κλειδί για την προετοιμασία, η οποία είναι πολύ σημαντική για όλη τη σεζόν.

Η ευκαιρία να αναμετρηθείς με τόσο μεγάλες ομάδες δεν δίνεται στον καθένα και ο Ολυμπιακός την έχει μέσω του ICC. Βέβαια, πρόκειται για φιλικές αναμετρήσεις, που θα βοηθήσουν την ομάδα να βρει τους αυτοματισμούς της και να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο εγχώριο πρωτάθλημα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης