Ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο Ανδρέας Σάμαρης.

Ο πρώην πλέον μέσος του Ολυμπιακού την Παρασκευή, αφού πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Λουζιτανούς, που εν συνεχεία ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρωταθλήτρια Πορτογαλία έκανε δικό της τον Έλληνα διεθνή άσο αντί του ποσού των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, η Μπενφίκα κατέχει το 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή διεθνούς μέσους, βάζοντας ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 45 εκατ. ευρώ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπενφίκα:

«Ο Ανδρέας Σάμαρης ενδυναμώνει την πρώτη ομάδα της Μπενφίκα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 25χρονος Έλληνας διεθνής, που ξεκίνησε από τον ΠΑΟ Βάρδας, έχει αγωνιστεί όλη του την καριέρα στα ελληνικά γήπεδα. Έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του με την Παναχαϊκή, στην συνέχεια πήγε στον Πανιώνιο και το 2012 απκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, αλλά δόθηκε στον Πανιώνιο ως δανεικός για ακόμη έναν χρόνο.

Την σεζόν 2013/14 καθιερώθηκε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα, και αμέσως κέρδισε την εμπιστοσύνη του Φερνάντο Σάντος. Μπήκε στην Εθνική Ελλάδας τον περασμένο Οκτώβριο και αφού κλήθηκε στο Μουντιάλ σκόραρε κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Η Μπενφίκα κατέχει το 100% των δικαιωμάτων του έναντι δέκα εκατομμυρίων ευρώ και θέτει ρήτρα αποδέσμευσης στα 45 εκατομμύρια ευρώ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης