Ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Ραφίνια ο Ολυμπιακός

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021, 20:22
Ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Ραφίνια ο Ολυμπιακός

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης, καθώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Ραφίνια.

Στη σχετική ανακοίνωση οι Πειραιώτες ευχαρίστησαν τον Βραζιλιάνο δεξιό οπισθοφύλακα για την προσφορά του στους λίγους μήνες που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Ραφίνια όπως ανοιχτές θα είναι για εκείνον πάντα οι καρδιές των φιλάθλων μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο έμπειρος άσος αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες το καλοκαίρι, ωστόσο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, κι έτσι μετά και την άμεση απόκτηση του Λαλά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ραφίνια.

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος είναι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Με το πάθος, τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό του αποτέλεσε παράδειγμα για όλους. Θα ανήκει πάντα στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

Η πόρτα του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Ραφίνια όπως ανοιχτές θα είναι για εκείνον πάντα οι καρδιές των φιλάθλων μας! Υπερπρωταθλητή Ραφίνια σε ευχαριστούμε για όλα! Καλή συνέχεια».

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021, 20:45