Ανέλαβε τον Ολυμπιακό ο Τάκης Λεμονής

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017, 11:48
Ανέλαβε τον Ολυμπιακό ο Τάκης Λεμονής
Ο Τάκης Λεμονής ανέλαβε επίσημα τον Ολυμπιακό! Έπειτα από τις θητείες 2000-02 και 2006-08 ο 57χρονος τεχνικός θα εργαστεί για τρίτη φορά ως προπονητής στους «ερυθρόλευκους».

Ο Τάκης Λεμονής μετρά τέσσερα πρωταθλήματα (2001, 2002, 2007, 2008) και ένα Κύπελλο (2008), ενώ ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 1978 μέχρι το 1987 πανηγυρίζοντας τέσσερα πρωταθλήματα (1980, 1981, 1982, 1987) και ένα Κύπελλο (1981).

Ως προπονητής βρέθηκε κατά σειρά στους πάγκους του Πανιωνίου, της Ομόνοιας και στη συνέχεια του Παναιτωλικού και του Λεβαδειακού. Από τον Φεβρουάριο του 2016, όταν και έλυσε τη συνεργασία του με την Αλ Ραέντ της Σαουδικής Αραβίας, ήταν ελεύθερος.

Η ανακοίνωση:


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Τάκη Λεμονή, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή.

Ο κ. Λεμονής είναι κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου μας, αφού έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό και ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής και έχει καταγράψει τίτλους και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Ο κ. Λεμονής δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του Ολυμπιακού, πιο έτοιμος και πιο έμπειρος, για να κυνηγήσουμε τον στόχο μας, που είναι βέβαια η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Ξέρετε όλοι ότι είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού, αλλά τώρα είναι ώρα για σκληρή δουλειά και όχι για λόγια. Θέλουμε τους φιλάθλους μας πιο κοντά από ποτέ, αφού είμαστε μόνοι μας απέναντι σε όλους και δεν περισσεύει κανείς. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».Επέστρεψε στις ακαδημίες ο Βούζας


Ο Βασίλης Βούζας αποτελεί από το πρωί και τυπικά παρελθόν για την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας και θα επιστρέψει στον ρόλο του στις ακαδημίες.

Η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ο κ. Βασίλης Βούζας επαναπροωθείται στην Ακαδημία του Συλλόγου, για να συνεχίσει την απόλυτα αποτελεσματική και επιτυχημένη δουλειά του, στα τμήματα υποδομών και την ομάδα Κ-20 του Θρύλου, και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του στην πρώτη ομάδα. Ο κ. Βούζας είναι σημαντικό μέλος της οικογένειας του Συλλόγου μας και θα συνεχίσει να προσφέρει στην Ακαδημία μας, η οποία συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της Ευρώπης».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017, 14:41