Ανεβάζει στροφές μέρα με τη μέρα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, δείχνοντας ότι μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα ματς του Ολυμπιακού.

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης, που διεξήχθη το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο αρχηγός των Πειραιωτών συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του, ωστόσο δεν αγωνίστηκε στο δίτερμα, στο φινάλε του προγράμματος εκγύμνασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προαναφέραμε, ο Έλληνας στόπερ ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και σύντομα θα ενταχθεί στη «φαρέτρα» του Μίτσελ.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Με πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη συνεχίστηκε και σήμερα Τετάρτη η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με την Ξάνθη, το Σάββατο. Στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης συμμετείχε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν έπαιξε μόνο στο δίτερμα, στο τέλος. Το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Μιγκέλ Τόρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στην συνέχεια δούλεψαν με την μπάλα. Έκαναν ασκήσεις κατοχής και πίεσης προς τον αντίπαλο, ενώ αμέσως μετά έκαναν και τελειώματα φάσεων. Στο τέλος έπαιξαν και δίτερμα, σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου. Η αυριανή προπόνηση του Ολυμπιακού μας είναι προγραμματισμένη για τις 19:00».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης