Με σκορ 3-0 ο Ολυμπιακός επικράτησε του Εργοτέλη στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League και διατήρησε το αήττητο σερί του. Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στους 37 βαθμούς, εννέα παραπάνω από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κοντράρεται τη Δευτέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τα γκολ πέτυχαν οι Κάμπελ (3’), Ολαϊτάν (45’+2’) και Ντομίνγκες (62’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός «έσπασε» το ρεκόρ της ομάδας του Μπούκοβι που κρατούσε από την μακρινή σεζόν 1965-1966 και έγραψε ιστορία, πραγματοποιώντας το καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν με δώδεκα νίκες και μία ισοπαλία.

Το παιχνίδι τελείωσε πριν καν αρχίσει! Μόλις στο 3’ ο Κάμπελ σκόραρε με μακρινό πλασέ από την γωνία της περιοχής, έπειτα από πολύ ωραίο ομαδικό συνδυασμό. Λίγο πριν οι δύο ομάδες φύγουν για τα αποδυτήρια, ο Σάμαρης έδωσε ασίστ στον Ολαϊτάν, ο οποίος πέτυχε το 2-0 και «καθάρισε» τη νίκη για τους Πειραιώτες.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχιζαν να πιέζουν και στο δεύτερο ημίχρονο και ανταμείφθηκαν με ακόμα ένα γκολ. Ο Τσόρι Ντομίνγκες νίκησε τον Αθανασίου και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 σε ένα παιχνίδι όπου επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Μανιάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Τόρες, Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Εντιγκά, Μανιάτης (29’ λ.τ. Σάμαρης), Βάις (60’ Ντομίνγκεζ), Κάμπελ, Σαβιόλα (68’ Μασάντο), Ολαϊτάν.

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Μεχία, Ρομάνο (79’ Ουέλινγκτον), Μπουχαλάκης (71’ Αναστασάκος), Διαμαντάκος, Τζανακάκης, Χαλκιαδάκης (71’ Κούτρης), Κοζορώνης, Πιτσος, Μπαντιμπανγκά, Σαρρής.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης