Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μπήκε ως αλλαγή στο ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στα λεπτά που αγωνίστηκε.

Μετά το τέλος του αγώνα ο έμπειρος άσος των Πειραιωτών τόνισε πως το σώμα του αντέχει ακόμα για να αγωνιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω πως ήταν ένα παιχνίδι όπου δεν ξεκινήσαμε καλά. Μόλις βάλαμε το πρώτο γκολ όμως ήρθαν ακόμα δύο τέρματα. Όλα αυτά τα είχαμε δουλέψει στην προπόνηση. Στη συνέχεια, έμεινε με 10 παίκτες ο αντίπαλός μας και έτσι όλα έγιναν πιο εύκολα.

Πιστεύω πως ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί σε μία σεζόν. Η ομάδα τα πηγαίνει εξαιρετικά. Έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να τα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια. Τα νούμερα και οι στατιστικές είναι για να τα ξεπερνάς. Αυτό που σκεφτόμαστε όταν αγωνιζόμαστε είναι να παίρνουμε τη νίκη. Όταν έρχονται και τα ρεκόρ, είναι καλοδεχούμενα.

Για τις ασίστ που μοιράζει, τόνισε: «Δεν είμαι για να πετυχαίνω γκολ. Αυτό που σκέφτομαι περισσότερο είναι να κάνω την τελική πάσα και όταν ο συμπαίκτης μου σκοράρει, σημαίνει πως έκανα καλά τη δουλειά μου. Όποτε παίζω αυτός είναι ο στόχος μου. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σταματήσω. Προπονούμαι καλά. Υπάρχουν βέβαια και νεότεροι ποδοσφαιριστές. Εγώ γνωρίζω το σώμα μου και ξέρω πως μπορώ να συνεχίσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης