Εμπλοκή υπήρξε στη μεταγραφική υπόθεση του Γουίλιαν Αράο, καθώς οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού αποφάσισαν να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος αποτελούσε τον πρωταρχικό στόχο της ομάδας για τη θέση του αμυντικού χαφ.
Οι άνθρωποι των Πειραιωτών εμφανίζονται εκνευρισμένοι με τους εκπροσώπους του Βραζιλιάνου μέσου, κατηγορώντας τους ότι αλλάζουν συνεχώς στάση και απαιτήσεις.
Έτσι, και παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με τη Φλαμένγκο, η υπόθεση του 25χρονου χαφ μπαίνει για την ώρα «στον πάγο».
Πλέον η ελληνική ομάδα στρέφεται σε εναλλακτικές λύσεις, χωρίς να αποκλείεται να επανέλθει στην περίπτωση του Γουίλιαν, εφόσον διαπιστώσουν αλλαγή στάσης από τους εκπροσώπους του.

Έρχεται την Παρασκευή ο Μεριά
Αντίθετα στην Ελλάδα αναμένεται να αφιχθεί την Παρασκευή ο Γιασίν Μεριά, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη συμφωνήσει με τη Σφαξιέν για την απόκτηση του Τυνήσιου αμυντικού, ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης