Το σκορ της αγωνιστικής καταγράφηκε στο Αγρίνιο με τον Ολυμπιακό να επικρατεί του Παναιτωλικού με 5-2, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League. Για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα σκόραραν οι Φορτούνης (7’), Ντα Κόστα (30’), Σεμπά (58’), Πουλίδο (69’) και Πάρντο (86’), ενώ για τους γηπεδούχους μείωσαν οι Ουάρντα (88’) και Κάπελ (90’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναιτωλικός απείλησε στο 5’ με τον Ουάρντα να βρίσκει στόχο, ενώ ο Ολυμπιακός στην πρώτη του καλή στιγμή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά του Φορτούνη στο 7ο λεπτό.

Στο 30’ ο Μαζουακού εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και ο Ντα Κόστα με κεφαλιά σημείωσε το 2-0, ενώ στο 45’ ο αμυντικός του Ολυμπιακού με σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Κυριακίδη.

Το 3-0 για τους «ερυθρόλευκους» πέτυχε στο 58’ ο Σεμπά με πλασέ μετά από σουτ του Φορτούνη και κόντρα σε αμυντικό του Παναιτωλικού, ενώ ο Βραζιλιάνος στο 69’ πάσαρε στον Πουλίδο, που σε άδειο τέρμα έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Το 5-0 σημείωσε με κοντινή κεφαλιά ο Πάρντο, ενώ ο Παναιτωλικός διαμαρτυρήθηκε στην προηγούμενη φάση για γκολ του Βασιλείου που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 88′ ο Ουαρντά από πλάγια θέση έκανε με ωραίο σουτ το 5-1, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Κάπελ.

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 2-5 (Novasports 3)

Γκολ: 88′ Ουάρντα, 90′ Κάπελ – 7′ Φορτούνης, 30′ Ντα Κόστα, 58′ Σεμπά, 69′ Πουλίδο, 86′ Πάρντο
45′ δοκάρι ο Ντα Κόστα

Κίτρινες κάρτες: Ερνάνι, Ντα Κόστα

Κόκκινες κάρτες:

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κουτρουμάνος, Κούσας, Χαντάκιας, Ρουμπουλάκου (67′ Κάπελ), Μάκος, Παπάζογλου (77′ Παπουτσογιαννόπουλος), Πάουλο (46′ Βασιλείου), Φερέιρα, Ουάρντα, Μουνιός.

Ολυμπιακός:
Καπίνο, Ομάρ, Μαζουακού, Ντα Κόστα, Σιόβας, Κασάμι (78′ Μπουχαλάκης), Ζντιέλαρ, Φορτούνης, Ερνάνι (68′ Πάρντο), Σεμπά (77′ Φουστέρ), Πουλίδο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης