Να πάει αύριο ο κόσμος στο γήπεδο και να συμπαρασταθεί στην ομάδα τους, κόντρα στον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική του Europa League, ζήτησαν οι ποδοσφαιριστές της Αστάνα. Η ομάδα του Καζακστάν κατέκτησε πριν από λίγες ημέρες το πρωτάθλημα της χώρας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κι έτσι, απελευθερωμένη από αυτή την υποχρέωση, έχει στρέψει πλέον όλη την προσοχή της στην ευρωπαϊκή διάκριση. Και για να πετύχει κάτι τέτοιο, το ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται ορόσημο και η νίκη επιβεβλημένη.

Μιλώντας στον τοπικό Τύπο τρεις ποδοσφαιριστές της Αστάνα, αναφέρθηκαν σε αυτό ακριβώς. «Στο Europa League θα υπερασπιστούμε την τιμή της χώρας. Όλο το Καζακστάν μας κοιτάζει ως ναυαρχίδα του ποδοσφαίρου. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας απέναντι στον Ολυμπιακό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντμίτρι Σομκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη δική του μεριά, ο Τανάτ Νουζερμπάεφ είπε: «Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, γιατί έχουμε μόνο ένα βαθμό σε αυτά τα τρία παιχνίδια. Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα, να παίξουμε στο ανώτατο όριο των δυνατοτήτων μας. Παρά τους πολλούς τραυματίες, την κούραση και άλλους αρνητικούς παράγοντες, θα αγωνιστούμε και θα προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

Και ο Αμπζάλοφ Μπεϊζεμπέκοφ πρόσθεσε: «Θέλουμε τους κατοίκους της Αστάνα να έρθουν και να στηρίξουν την ομάδα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης