Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, όσον αφορά στην απόκτηση του Ορέστη Κιομουρτζόγλου κάνει λόγο η ιστοσελίδα της «Bild».

Στο σχετικό ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι ο 23χρονος Ελληνογερμανός μέσος είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στα «ραντάρ» της Βέρντερ, εν όψει της νέας σεζόν ωστόσο υπογραμμίζεται ότι η ομάδα της Βρέμης στη μάχη της απόκτησής του έχει ως ανταγωνιστές τους δύο «αιωνίους» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κιομουρτζόγλου είναι 23 ετών και ανήκει στην ολλανδική, Χέρακλες. Στο παρελθόν το όνομά του είχε γραφεί και πάλι σε ρεπορτάζ ελληνικής ομάδας, της ΑΕΚ. Σύμφωνα με τα όσα ανάφεραν δημοσιεύματα προ ετών, ο Κιορμουτζόγλου είχε ανακαλυφθεί από τον Ίλια Ίβιτς ο οποίος είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει για την Ένωση αλλά χωρίς επιτυχία.

Το όνομά του στον αθλητικό Τύπο είχε… βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο με αφορμή την κλήση του από την γερμανική ομοσπονδία στην ομάδα Κ21 της χώρας, με την οποία ουσιαστικά, απαντούσε σε πληροφορίες που ήθελαν την ελληνική ομοσπονδία να τον καλεί στην Εθνική μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης