Έπειτα από την εντυπωσιακή πρεμιέρα του στο International Champions Cup και την εμφατική νίκη με 3-0 επί της Μίλαν ο Ολυμπιακός συνεχίζει το ταξίδι του επί αμερικανικού εδάφους.

Oι «ερυθρόλευκοι» τα ξημερώματα της Δευτέρας (01:00 Ελλάδας και 17:00 τοπική, NOVA 1) διασταυρώνουν τα ξίφη τους με τη Λίβερπουλ στο Σικάγο και φιλοδοξούν να πιάσουν ανάλογη απόδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Πειραιώτες θα παραταχθούν χωρίς απουσίες απέναντι στους δευτεραθλητές Αγγλίας, καθώς και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα, όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκεται στη διάθεση του Μίτσελ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός είχε τεθεί αντιμέτωπος με τη Λίβερπουλ και πριν περίπου ένα χρόνο σε φιλική αναμέτρηση προς τιμήν του αρχηγού της, Στίβεν Τζέραρντ.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι δύο σύλλογοι αλλά και οι φίλαθλοι αυτών έχουν μια ξεχωριστή σχέση μιας και πέρα από τα κοινά τους χρώματα, τους ενώνει και κάτι ακόμα. Φυσικά μιλάμε για τη σύνδεση της τραγωδίας του Hillsborough με αυτήν της Θύρας 7.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αποστολές των δύο ομάδων στην Αμερική αποτελούνται από τους:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άγγερ, Άλεν, Μπορίνι, Τσαν, Κόντι, Κόατες, Κουτίνιο, Ενρίκε, Φλάναγκαν, Τζέραρντ, Χέντερσον, Ίμπε, Γιορί, Τζόνσον, Τζόουνς, Κέλι, Λαλάνα, Λάμπερτ, Λέιβα, Μάρκοβιτς, Μινιολέ, Φίλιπς, Ρέινα, Ρόμπινσον, Σακό, Σκρτελ, Στέρλινγκ, Στάριτζ, Σούσο, Τεξέιρα, Τουρέ, Γουάρντ και Γουίσντομ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Σαβιόλα, Εντινγκά, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Κολοβός, Σάμαρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Χολέβας, Παπαδόπουλος, Αμπιντάλ, Σιόβας, Μανωλάς, Μασουάκου, Σαλίνο, Διαμαντάκος, Παπάζογλου, Γκαζαριάν, Γιαταμπαρέ, Ντοσεβί, Μπονγκ, Αυλωνίτης και Φορτούνης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης