Ο Κώστας Μανωλάς σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων αυτό το καλοκαίρι, με τις Άρσεναλ και Ρόμα να εξετάζουν πιο ζεστά το ενδεχόμενο της απόκτησής τους.

Η «Daily Mail» σε σημερινό δημοσίευμά της παρουσίαζε τον αμυντικό του Ολυμπιακού να βρίσκεται πολύ κοντά στους Λονδρέζους, ωστόσο τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία των πρωταθλητών Ελλάδας δεν είχε φτάσει κάποια πρόταση για τον διεθνή άσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια είναι αλήθεια ότι oι «κανονιέρηδες» φαίνονται να βρίσκονται σε πιο προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του Μανωλά, ο οποίος πλέον καλείται να αποφασίσει αν επιθυμεί να αφήσει τη σιγουριά του Ολυμπιακού –όπου λογικά είναι φαβορί για τη φανέλα βασικού- για να μεταπηδήσει στην ομάδα του Βενγκέρ, όπου θα είναι η τρίτη ή τέταρτη επιλογή για τη θέση στο κέντρο της άμυνας.

Άλλωστε και στον αγγλικό Τύπο γίνεται αναφορά ότι ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν σκοπεύει να μεταγραφεί στην ομάδα του Λονδίνου ως τρίτη-τέταρτη επιλογή για την άμυνα, καθώς δεν θέλει να περνάει τον περισσότερο χρόνο στον πάγκο.

Από την ομάδα του Πειραιά πάντως δεν λένε «όχι» σε ενδεχόμενη πώληση του Μανωλά, ωστόσο, όπως έχουν διαμηνύσει, σκοπεύουν να ανάψουν το «πράσινο φως» για την παραχώρησή του με ένα ποσό μεγαλύτερο των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε διαφορετική περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» δεν… καίγονται να παραχωρήσουν τον παίκτη, καθώς αυτός είναι μόλις 23 ετών και έχει τη δυνατότητά να ανεβάσει κι άλλο την μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο με εμφανίσεις όπως αυτές της περασμένης σεζόν.

«Τουλάχιστον 8 εκατ. ευρώ για Σάμαρη»

Σε ό,τι αφορά τον Ανδρέα Σάμαρη και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτησή του οι Πειραιώτες είναι ξεκάθαροι σχετικά με τις προθέσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θα μπουν σε συζητήσεις με τους Λουζιτανούς, μόνο στην περίπτωση που η προσφορά των πρωταθλητών Πορτογαλιας για τον Έλληνα διεθνή μέσο φτάνει τα 8 εκατ. ευρώ.

Πρώτη προπόνηση για Μπενίτες

Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Μίτσελ, ύστερα από το φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν την Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, και μάλιστα με διπλή προπόνηση, μπαίνοντας πλέον σε καθαρά αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού το Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τη Νίκη Βόλου.

Νέο πρόσωπο ήταν ο Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος υπέγραψε χθες το συμβόλαιό του και μπήκε κατευθείαν σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας, αν και βέβαια μάλλον ο Μίτσελ δεν θα τον χρησιμοποιήσει άμεσα.

Ενοχλήσεις ο Φουστέρ

Κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης ο Νταβίντ Φουστέρ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους δεξιά και αποχώρησε. Η κατάσταση του Ισπανού μεσοεπιθετικού θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας της επόμενες ημέρες. Ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης ακολουθεί ο Δημήτρης Σιόβας, που δεν υπολογίζεται για την πρεμιέρα.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα ότι η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στο γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης» και θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ και τους φιλάθλους, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρολεύκων».

Οι φίλοι των Πειραιωτών, οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση των νέων παικτών και την ανοικτή προπόνηση, θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο από τις εισόδους των Θυρών 11 έως 17, οι οποίες θα ανοίξουν στις 18:30.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης