Ο Ρομπέρτο υπερασπίστηκε τον συνάδελφό του στην Ατλέτικο, Γιάν Όμπλακ, ο οποίος δέχθηκε κριτική από τον ισπανικό Τύπο για τα τρία γκολ που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» δήλωσε στην «As»: «Ο Όμπλακ είναι σπουδαίος τερματοφύλακας, ήμασταν μαζί στην Μπενφίκα και δεν φταίει καθόλου για τα τρία γκολ μας στο Καραϊσκάκη. Με τον Όμπλακ και τον Μογιά η Ατλέτικο είναι καλυμμένη στη θέση του τερματοφύλακα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη νίκη του Ολυμπιακού, είπε: «Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Παίξαμε εναντίον της ισχυρότερης ομάδας του ομίλου. Ίσως να μην περίμενα ένα τέτοιο αποτέλεσμα, ότι θα πάρουμε τη νίκη πετυχαίνοντας τρία γκολ. Όμως ήμασταν σίγουροι για τη νίκη. Περιμέναμε ένα μικρότερο σκορ, αλλά στο ποδόσφαιρο γίνονται εκπλήξεις και εμείς εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες της Ατλέτικο.

Ξέρουμε τη νοοτροπία της Ατλέτικο Μαδρίτης ότι θέλει να είναι αυτή η ομάδα που θα προκριθεί. Στο τέλος ίσως να είναι μπροστά. Η νίκη αυτή είναι σημαντική για μας. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να περάσουμε τη φάση των ομίλων».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης