«Δεν γευτήκαμε το Πρωτάθλημα»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013, 15:17
«Δεν γευτήκαμε το Πρωτάθλημα»
Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό και το περίφημο διαζύγιο των «ερυθρολεύκων» με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε ο συνεργάτης του Πορτογάλου και γυμναστής τερματοφυλάκων Κάρλος Πιρές.

«Δεν είναι αγνώμων. Βοήθησα τον Ζαρντίμ και με βοήθησε. Έχουμε καλή σχέση και θα συνεχιστεί. Ήταν σύντομη η θητεία μας, αλλά πολύ καλή. Θα ήθελα να παραμείνω, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Η διοίκηση αποφάσισε να απομακρύνει τον Ζαρντίμ και με την αποχώρησή του άλλαξαν και οι συνεργάτες του. Ήταν κρίμα. Κατέληξε η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά δεν το γευτήκαμε» τόνισε ο Ζαρντίμ και συμπλήρωσε: «Μου είπαν να προπονήσω τη δεύτερη ομάδα, αλλά ήθελα να δουλέψω σε κορυφαίο επίπεδο. Δεν είχε λογική να είμαι εκτός Πορτογαλίας για να εργάζομαι στη δεύτερη ομάδα. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος, με ένθερμους οπαδούς.

»Εκεί έχουν συνηθίσει σε έναν τρόπο δουλειάς όπου ακούνε περισσότερο τους παίκτες και τα μεγάλα αστέρια. Εμείς έχουμε συνηθίσει σε έναν τρόπο δουλειάς που δεν τον αποδέχτηκαν. Άρχισε να χάνει την εμπιστοσύνη του κόσμου ο Ζαρντίμ και το πράγμα χάλασε».


Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013, 16:28