Ο Ολυμπιακός έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου, καθώς, με την ήττα του με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, απέχει πλέον πέντε βαθμούς από την κορυφή και τον πρωτοπόρο, «δικέφαλο» του Βορρά.

Πάντως στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» υπάρχει πίστη ότι μπορεί να ανατραπεί η διαμορφωθείσα κατάσταση και οι δηλώσεις του Δημήτρη Διαμαντάκου στο συνδρομητικό κανάλι αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, ο επιθετικός των Πειραιωτών έστειλε σύνθημα ανασύνταξης, τονίζοντας ότι δεν έχει κριθεί ακόμα το πρωτάθλημα, αφού απομένουν 20 αγωνιστικές ως το τέλος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο προσεχές ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας στράικερ στη NOVA:

Συμφωνείς πως μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ, είναι μονόδρομος οι επιτυχίες για τον Ολυμπιακό στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα, αυτή η ήττα μας πήγε λίγο πίσω. Από εδώ και πέρα πρέπει να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας και να κοιτάξουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».

Αυτή η αποτυχία μπορεί να συσπειρώσει το τμήμα ώστε να βγει πιο δυνατός στη συνέχεια;

«Κάθε αποτυχία, όπως και κάθε επιτυχία, φέρνει πιο κοντά την ομάδα. Αυτό είναι ένα παραπάνω κίνητρο για μας, ξέρουμε τι ομάδα είμαστε και θέλουμε να κατακτήσουμε και φέτος το πρωτάθλημα».

Έχεις πίστη ότι μπορεί να υπερκαλυφθεί αυτή η διαφορά των 5 βαθμών στη συνέχεια;

«Σίγουρα, ακόμα το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο. Έχει ακόμα 20 αγωνιστικές, ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής, εμείς θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να μπορέσουμε στο τέλος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Ο επόμενος αντίπαλος είναι η ομάδα των Ιωαννίνων. Είχε καλά αποτελέσματα, αλλά γνώρισε την ήττα την Τετάρτη από τον Λεβαδειακό. Τι εικόνα έχεις;

«Έχει δείξει πάρα πολύ καλά στοιχεία η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι κι ένας γνώριμός μου, ο κ. Γιάννης Πετράκης, τον οποίο τον είχα προπονητή. Κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, συγκροτημένη, αλλά, εντάξει, μέσα στο γήπεδό μας, δεν φοβόμαστε κανέναν και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης