Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύστηκαν από τον Ολυμπιακό τα δημοσιεύματα που παρουσίαζαν τελειωμένη τη μεταγραφή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην Αλ Ιτιχάντ.

Πιο συγκεκριμένα, ΜΜΕ από τη Σαουδική Αραβία έκαναν λόγο για ταξίδι του Μαροκινού στράικερ την Κυριακή στην Τζέντα, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους με την Αλ Ιτιχάντ, στην οποία ως γνωστόν ανήκει ο Πρίγιοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα παρουσίαζαν τον αρχισκόρερ των Πειραιωτών ως τον εκλεκτό της συγκεκριμένης ομάδας για την αντικατάσταση του πρώην στράικερ του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι υπ’ατμόν από τον σύλλογο (δεν υπολογίζεται από τον Χενκ Τεν Κάτε και θα δοθεί πιθανότατα δανεικός).

Πάντως η αντίδραση των «ερυθρόλευκων» ήταν άμεση, τονίζοντας ότι η σχετική φημολογία, που έχει αναπτυχθεί γύρω από το πρόσωπο του Ελ Αραμπί, δεν έχει καμία απολύτως βάση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος φορ έχει εμπειρία από το αραβικό ποδόσφαιρο, καθώς τη σεζόν 2011/12 αγωνίστηκε στην Σαουδική Αραβία με την φανέλα της Αλ Χιλάλ, ενώ την τριετία 2016-19 έπαιξε στο Κατάρ με τη φανέλα της Αλ Ντουχαΐλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ελ Αραμπί είναι πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού την εφετινή σεζόν, μετρώντας 15 γκολ και 4 ασίστ σε 25 εμφανίσεις.

 

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης