Ακόμη ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο του τουρνουά «International Champions Cup», θα δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος απόψε (22.10 ώρα Ελλάδας, NOVA 1) θα τεθεί αντιμέτωπος στη Μινεάπολη των ΗΠΑ με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στο τρίτο τους παιχνίδι στο ICC απέναντι στους πρωταθλητές Αγγλίας, οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες, καθώς ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τους Χολέμπας και Αμπιντάλ, που έμειναν εκτός αποστολής περισσότερο για να προφυλαχθούν, ενώ το ίδιο έγινε και με τους Μπονγκ, Γιαταμπαρέ, οι οποίοι δεν φαίνεται να βρίσκονται στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού ενόψει της νέας περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε περίπτωση νίκης επί των «πολιτών» και ήττας της Λίβερπουλ από τη Μίλαν στο άλλο παιχνίδι του 2ου ομίλου του International Champions Cup, οι Πειραιώτες θα προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι «εκλεκτοί» του Μίτσελ για το δυνατό παιχνίδι με τη Σίτι είναι οι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Σαβιόλα, Εντιγκά, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Κολοβός, Σάμαρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Παπαδόπουλος, Σιόβας, Μανωλάς, Μαζουάκου, Σαλίνο, Διαμαντάκος, Παπάζογλου, Γκαζαριάν, Ντοσεβί, Αυλωνίτης.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης