Σε ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε την Τρίτη ο Ολυμπιακός, εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, το οποίο διεκόπη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας παράλληλα καταστρώνουν τα πλάνα τους και για τη νέα σεζόν.

Την Τρίτη στου Ρέντη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ανάμεσα στον προπονητή της ομαδας, Πέδρο Μαρτίνς, και τον υπεύθυνο του τμήματος σκάουτινγκ, Φρανσουά Μοντέστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», στη διάρκειά της ο Κορσικανός έριξε στο τραπέζι το όνομα του Γιοάν Κουρ ως μία καλή λύση για τη θέση των εξτρέμ.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπρεστ το καλοκαίρι, φαίνεται ότι είναι στην κορυφή της λίστας του Μοντεστό, ο οποίος κρίνει πως μπορεί να αναπληρώσει το κενό του Ντανιέλ Ποντένσε.

Δεδομένου ότι το πρωτάθλημα στη Γαλλία έχει ολοκληρωθεί, αυτό σημαίνει πως ο Κουρ μπορεί από την 30ή Ιουνίου να ενταχθεί στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ήδη έγινε μία πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αθήνα και να αγωνιστεί στους Πειραιώτες.

Όσον αφορά στις απαιτήσεις του, φτάνουν τις 600.000 μαζί με κάποια επιμέρους μπόνους.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γάλλος εξτρέμ είχε 3 γκολ και 7 ασίστ σε 26 ματς στην Μπρεστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια εφημερίδα επικαλούμενη πληροφορίες από την Αργεντινή υπογραμμίζει ότι στο ερυθρόλευκο μεταγραφικό προσκήνιο έχει έρθει το όνομα του Χοσέ Παραντέλα.

Ο συγκεκριμένος παίκτης, τον οποίο φαίνεται ότι έχει ξεχωρίσει ο Τσόρι Ντομίνγκες, είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως χαφ και ανήκει στη Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021, ενώ φέτος είχε 17 συμμετοχές και 1 γκολ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης