Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού ανέφερε στο Novasports:

«Γνωρίζαμε πως θα ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι στην Μπάγερν. Ήταν απογοητευτικός ο τρόπος που αγωνιστήκαμε απόψε (σ.σ. χθες). Το θετικό ήταν πως παλέψαμε, τρέξαμε πολύ, δώσαμε τα πάντα, αλλά μας έλειψε η εξυπνάδα. Χάσαμε πολύ εύκολα την κατοχή της μπάλας και προκαλέσαμε την πίεση της Μπάγερν. Δώσαμε την μπάλα στην Μπάγερν σε επικίνδυνες περιοχές συνεχόμενες φορές και δεν δημιουργήσαμε τίποτα επιθετικά, γιατί αμυνθήκαμε τόσο χαμηλά στο γήπεδο και δεν καταφέραμε να απαλλαγούμε από την πρώτη πίεση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το πόσο καθοριστικό ήταν το πρώτο γκολ της Μπάγερν, είπε: «Όσο περισσότερο κρατάς το μηδέν στην άμυνα, αυξάνονται οι πιθανότητες να πάρεις κάτι. Κρατήσαμε το μηδέν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Σα έκανε κάποιες σπουδαίες επεμβάσεις, υποφέραμε πολύ, τρέξαμε πολύ και αμυνθήκαμε πίσω από την μπάλα. Θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει νωρίτερα, αλλά νομίζω ότι ήταν τυχεροί σε αυτή τη φάση. Άξιζαν να σκοράρουν και να κερδίσουν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης