Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos Tv τόνισε ότι οι Πειραιώτες έκανα ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό, τονίζοντας ότι οι παίκτες χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ομάρ στην κάμερα του Olympiacos Tv:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την εικόνα της ομάδας στο 5-0 επί του Παναιτωλικού: «Σήμερα παίξαμε πάρα πολύ επαγγελματικά, από την αρχή ως το τέλος του παιχνιδιού. Ξέραμε ότι ο Παναιτωλικός μπορούσε να μας απειλήσει, διαθέτει πολύ καλούς επιθετικούς ποδοσφαιριστές. Έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Το κάναμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Είχαμε πάρα πολύ καλή απόδοση και το γεγονός ότι σκοράραμε πέντε γκολ, αλλά κρατήσαμε και το μηδέν στην άμυνα, δείχνει πώς κάναμε ένα πολύ ολοκληρωμένο παιχνίδι».

Για το κίνητρο που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός: «Αποδείξαμε και σήμερα πώς πρέπει να είμαστε επαγγελματίες πάντα… Οποιαδήποτε κι αν είναι η κατάσταση, εμείς πρέπει πάντα να παίζουμε για τη νίκη. Κάναμε ακριβώς αυτό. Δεν έχει σημασία ποιες ήταν οι δυσκολίες της κάθε στιγμής. Εμείς πρέπει να είμαστε πάντα επαγγελματίες και να έχουμε υψηλό κίνητρο και σήμερα το αποδείξαμε».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης