Ελαμπντελαουί: «Να ακολουθούμε τις οδηγίες της κυβέρνησης»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020, 10:28
Ελαμπντελαουί: «Να ακολουθούμε τις οδηγίες της κυβέρνησης»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έστειλε το δικό του μήνυμα στη μάχη κατά του κορωνοϊού, εν μέσω της πανδημίας σε όλο τον πλανήτη. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισε την ανάγκη για τήρηση των οδηγιών που υπάρχουν από την κυβέρνηση.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Γεια σε όλους. Περνάμε δύσκολους και περίεργους καιρούς, οπότε είναι σημαντικό να θυμίζουμε στους εαυτούς μας, να θυμίζουμε ο ένας στον άλλον να είμαστε καλά, ήρεμοι, κι όχι στρεσαρισμένοι. Επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να ακολουθούμε τις οδηγίες της κυβέρνησης. Για μερικούς από εμάς είναι τόσο απλό όσο το να μένουμε σπίτι. Ξέρω ότι, όσο περνάει ο καιρός, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όμως είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε.

»Οπότε είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να ακολουθούμε τα μέτρα, γιατί όλοι μαζί θα κερδίσουμε! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον ιατρικό τομέα, όλους όσοι βοηθάνε αυτούς που έχουν ανάγκη, όλους τους υπαλλήλους των σούπερ μάρκετ και όχι μόνο. Εκτιμούμε όλα όσα κάνετε, σας ευχαριστούμε για όλα. Μείνετε ασφαλείς και προσέχετε ο ένας τον άλλον».

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020, 11:01