Η εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Άρσεναλ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη φάση των «32» του Europa League, δεν διατάραξε το φρόνημα και την πίστη των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, που εμφανίζονται αποφασισμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους τη μεγάλη έκπληξη στο «Emirates» (27/02, 22:00, Cosmote Sport 2), όπως φάνηκε και στα λόγια του εκ των αρχηγών των «ερυθρολεύκων», Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Το μοναδικό πρόσωπο της αποστολής του Ολυμπιακού που «συνδέει» την τελευταία επίσκεψη των Πειραιωτών στο «σπίτι» της Άρσεναλ, που είχε «σφραγιστεί» με μία τεράστια νίκη με 3-2. Ποιες είναι οι «αναμνήσεις» του από το συγκεκριμένο παιχνίδι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τίποτα το ιδιαίτερο…» είπε αρχικά χαμογελώντας ο διεθνής Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι τότε, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και ελπίζω να καταφέρουμε κάτι ανάλογο αύριο».

Ο ίδιος σε ποστάρισμά του στα social media, μετά την προ ημερών νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα, είχε επισημάνει πως η ομάδα του έδειξε μεγάλο «χαρακτήρα» και το ίδιο ακριβώς περιμένει και στον αυριανό αγώνα.

«Η ομάδα πρέπει να δείξει ποιότητα και να αποδώσει καλά, αλλά επίσης πρέπει να δείξει χαρακτήρα, η προσωπικότητα και το αγωνιστικό πνεύμα. Πρέπει να πιστέψουμε στη νίκη. Προσωπικά έχω μεγάλο κίνητρο για κάθε παιχνίδι. Είναι καλό να παίζεις κόντρα σε καλούς παίκτες αλλά πάντα πρέπει να έχεις το ίδιο κίνητρο για τη νίκη. Πρέπει να παίξουμε καλά και να κάνουμε ότι καλύτερο για ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το πως αντιμετωπίζουν τα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια τη ρεβάνς με την Άρσεναλ; «Ερχόμαστε με θετική σκέψη. Το πιστεύουμε, θα κάνουμε τα πάντα για να παίξουμε καλά και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης