H προοπτική της κατάκτησης τίτλων αποτέλεσε δέλεαρ για τον Γιαν Εμβιλά ώστε να πει «oui» στην πρόταση του Ολυμπιακού, όπως επισήμανε ο Γάλλος μέσος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Πειραιωτών.

Ο 30χρονος άσος μεταξύ άλλων έδειξε ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος, ενώ υποσχέθηκε στους οπαδούς της ομάδας να τα δίνει όλα στο γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος και ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Αυτό που ονειρεύομαι… Ονειρεύομαι τίτλους, γιατί ως τώρα δεν έχω κερδίσει ποτέ τίτλο. Όταν ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να έρθω εδώ για να κατακτήσω τίτλους.

Θέλω λοιπόν να κερδίσω το πρωτάθλημα το Κύπελλο και να πάω όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League. Ελπίζω η εξυπνάδα μου στο παιχνίδι και παράλληλα η εμπειρία μου, να βοηθήσουν. Αν και ακόμη δεν έχω αγωνιστεί ακόμη στο Champions League, διαθέτω εμπειρία σε υψηλό επίπεδο», ανέφερε αρχικά ο Εμβιλά και πρόσθεσε:

«Είμαι ανυπόμονος να φορέσω αυτά τα χρώματα, να φορέσω αυτή τη φανέλα αυτού, του πολύ μεγάλου ελληνικού συλλόγου. Θέλω απλά να πω στους φιλάθλους μας ότι θα τα δώσω όλα. Θέλω απλά να τους πω ότι είμαι εδώ για να τους δώσω αγάπη, γιατί νομίζω πως πάνω από όλα πως στο ποδόσφαιρο μετράει να παίζεις με την καρδιά σου και να αγαπάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμα προσφέρεις αγάπη στον αγωνιστικό χώρο μπορείς να προσφέρεις. Και εγώ αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο και έτσι νιώθω την αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να προσφέρω πολλά όμορφα πράγματα. Για να ζήσουμε όμορφα, ελπίζω εδώ».

 

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης