Στην Αθήνα βρίσκεται, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο Ιωάννης Κωστή για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του από τη Νέα Σαλαμίνα στον Ολυμπιακό.

Ο ατζέντης του Κύπριου διεθνούς άσου, Δημήτρης Μασιάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Active τόνισε ότι την Τρίτη ο νεαρός άσος θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τον προπονητή και τους νέους του συμπαίκτες, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε ο πελάτης του με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ενθουσιασμένος ο Κωστή, όμως μπαίνει σε μεγάλο καράβι και αλλάζουν τα ποδοσφαιρικά του δεδομένα.

Είναι έτοιμος να ανταποκριθεί. Αύριο θα έχει την πρώτη γνωριμία στον Ρέντη με τον προπονητή και τους νέους του συμπαίκτες και εγώ είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί.

Έδειξαν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πόσο τον ήθελαν με την υπομονή που έδειξαν στη μετεγγραφή. Σήμερα είχαμε και συνάντηση για ένα καφέ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι καλά ενημερωμένοι για τον μικρό και τον περιμένουν όχι ως μια ρεζέρβα, αλλά σαν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ακόμα είναι ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας.

Πρέπει να δώσει και θα δώσει τα πάντα για την ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά είναι όλα στα πόδια του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Κωστή, η Νέα Σαλαμίνα θα εισπράξει περίπου 500.000 ευρώ σε τρεις δόσεις για την πώληση του στον Ολυμπιακό.

Στη συμφωνία υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης 15%, ενώ αν ο παίκτης δοθεί δανεικός, είτε πωληθεί σε άλλη κυπριακή ομάδα, τότε εκτός από το 15% η Νέα Σαλαμίνα θα πάρει άλλες 50 χιλιάδες ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης