Στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα ενσωματωθεί άμεσα ο Μαναντού Κανέ, καθώς η ομάδα του Πειραιά αποφάσισε να διακόψει τον δανεισμό του στη Νέφτσι Μπακού, από την οποία απέκτησε τα δικαιώματά του το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί ακόμη μία λύση για τη μεσαία γραμμή του συλλόγου, κι έτσι αποφασίστηκε ο 25χρονος μέσος να πιάσει λιμάνι νωρίτερα από το καλοκαίρι, όταν και εξέπνεε ο δανεισμός του στον σύλλογο του Αζερμπαϊτζάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κανέ, ο οποίος βρισκόταν στην αποστολή της Γουινέας στο Κόπα Άφρικα, αναμένεται στην Ελλάδα μαζί με τον Αγκιμπού Καμαρά, προκειμένου να τεθεί υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού.

Φέρνουν και τον Αλμίρ Κλίτσα οι «ερυθρόλευκοι»

Η ενίσχυση των Πειραιωτών πάντως δεν σταματά στον Κανέ, καθώς, σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM, φέρνουν στην Ελλάδα και τον Αλμίρ Κλίτσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για 23χρονο αριστερό μπακ-χαφ της Ζενές Ες από το Λουξεμβούργο, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ελπίδων του Μαυροβουνίου και αρχικά προορίζεται για τη δεύτερη ομάδα.

Την τρέχουσα σεζόν έχει με τη Ζενές Ες 16 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ μπορεί να καλύψει όλη την αριστερή πτέρυγα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης