Kόκκινο πανί για τον κόσμο του Ολυμπιακού έγινε ο Μανουέλ Ντα Κόστα στον αγώνα με τη Χάποελ Μπερ Σεβά (0-0).

Ο Μαροκινός αμυντικός, που αντικατέστησε τον Δημήτρη Σιόβα λόγω τραυματισμού στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχε καλή απόδοση και πολλοί φίλοι των «ερυθρόλευκων» δεν έκρυψαν τη δυσφορία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μουρμούρα με την πάροδο του χρόνου μετατράπηκε σε αποδοκιμασίες και στο τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης ο Ντα Κόστα συγκέντρωσε τη μερίδα του λέοντος στη γιούχα. Όταν το παιχνίδι τελείωσε, ξέσπασε μέσα στις συνολικές αποδοκιμασίες, χειροκροτώντας ειρωνικά προς την πλευρά του κόσμου. Ντομίνγκες και Μιλιβόγιεβιτς έσπευσαν να τον ηρεμήσουν, αλλά ο ίδιος δεν μπορούσε να αντιληφθεί το λόγο που έγινε ο ίδιος κόκκινο πανί, μέσα στην τραγική εικόνα της ομάδας του.

Ετσι, αποχώρησε γελώντας ειρωνικά και αναθεματίζοντας…

Το ίδιο έντονα αντέδρασε και ο Τζίμι Ντουρμάζ όταν έγινε αλλαγή από τον Βίκτορ κατά την διάρκεια του αγώνα. Ο Σουηδός πέρασε εκτός και την θέση του πήρε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, απόφαση που φάνηκε να εξοργίζει τον πρώτο. Αποτέλεσμα ήταν ο Ντουρμάζ να αντιδράσει ψιθυρίζοντας την ώρα που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ με το ζόρι… έδωσε το χέρι στον Ισπανό τεχνικό των «ερυθρολεύκων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης