Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού.

Οι ιθύνοντες των Πειραιωτών φουλάρουν για τη ενίσχυση του ρόστερ τους, προκειμένου να προστεθούν όσο το δυνατόν νωρίτερα τα κομμάτια που λείπουν από το «ερυθρόλευκο» παζλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός μεταξύ άλλων κινείται για την απόκτηση επιθετικού. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει επίσημη πρόταση στην Άιντραχτ Φρανκφουρτης για την απόκτηση του Ράφαελ Μπορέ.

Ενδιαφέρον για τον Κολομβιανό φορ που παίζει και σαν εξτρέμ έχει εκφράσει και η Λιόν, με την Άιντραχτ να δείχνει ανοιχτή σε διαπραγμάτευση με τις επιθυμητές προϋποθέσεις.

Ο Μπορέ, γεννημένος στις 15 Σεπτεμβρίου του 1995, δεσμεύεται με την Άιντραχτ ως το 2025. Η ομάδα της Φρανκφούρτης τον είχε αποκτήσει ως ελεύθερο το 2021 από την Ρίβερ Πλέιτ, η οποία με τη σειρά της είχε δαπανήσει το 2017 το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης ή ως δεύτερος επιθετικός, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και στο δεξί άκρο της επίθεσης, λόγω της ταχύτητάς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tη σεζόν 2022/23 ο Μπορέ (που δεν είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου) είχε 47 συμμετοχές, 3 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη γερμανική ομάδα. Στην πρώτη του χρονιά στην Άιντραχτ, το 2021/22, είχε ακόμη καλύτερες επιδόσεις με 12 γκολ και 8 ασίστ σε 45 εμφανίσεις. Μάλιστα είχε ένα γκολ (στο 3-1 της Γερμανίας) και μία ασίστ (στο 1-2 του Φαλήρου) στις δύο αναμετρήσεις της ομάδας του με τον Ολυμπιακό για το Europa League.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης