Το ενδιαφέρον της Κολωνίας για την απόκτηση του Παναγιώτη Ρέτσου επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής των «Τράγων», Γιοργκ Σμάντκε.

«Πρόκειται για έναν πολύπλευρο αμυντικό που τα πήγε περίφημα στην περυσινή σεζόν», τόνισε αρχικά ο Σμάντκε, ενώ στη συνέχεια σχολίασε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον γερμανικό σύλλογο διατεθειμένο να καταβάλει ένα ποσό μεγαλύτερο των 10 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό του τον φέρελπι άσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι ξέρουν πως το τηλεοπτικό συμβόλαιο από μόνο του ισοδυναμεί με περισσότερα χρήματα. Αυτό παίζει ρόλο στα έσοδα της ομάδας και στις κινήσεις που μπορεί να κάνει», ανέφερε σχετικά.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού στην πρώτη του σεζόν ως επαγγελματίας έβγαλε… μάτια με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας 18 συμμετοχές στη Super League, 8 στο Κύπελλο, 7 στο Europa League και μια στα προκριματικά της διοργάνωσης.

Παράλληλα, σε ηλικία 18 ετών, 5 μηνών και 20 ημερών έγινε ο νεότερος αρχηγός όχι μόνο των πρωταθλητών Ελλάδας αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Βαγγέλη Βλάχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης