Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Γιάγια Τουρέ είναι έτοιμος να κάνει ο Ολυμπιακός, με τον μάνατζερ του Ιβοριανού μέσου, Ντμίτρι Σέλουκ να επιβεβαιώνει, εμμέσως πλην σαφώς, τη συμφωνία του 35χρονου άσου με τους Πειραιώτες, ανήμερα του επαναληπτικού των ερυθρόλευκων με την Μπέρνλι, για τα πλέι οφ του Europa League.

Πιο συγκεκριμένα ο Ουκρανός μάνατζερ, ερωτηθείς στο twitter, για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην παίκτης των Μπαρτσελόνα και Σίτι, ανέφερε με νόημα: «Είναι ένας σύλλογος που έπαιξε κόντρα στην Μπέρνλι τον Αύγουστο».
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη τα αγγλικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για πλήρη συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Τουρέ και αν κρίνουμε από το τελευταίο τιτίβισμα του Σέλουκ μάλλον θα επιβεβαιωθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Τουρέ, που αγωνίστηκε τη σεζόν 2005/06 στους Πειραιώτες δεν πιάνει πλέον θέση ξένου, καθώς απέκτησε αγγλικό διαβατήριο.

Ο Αφρικανός άσος, μετά τη μονοετή θητεία του στην ελληνική ομάδα πήρε μεταγραφή στη Μονακό, ακολούθησε η επιτυχημένη τριετής θητεία του στην Μπαρτσελόνα, πριν μεταπηδήσει στη Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία αγωνιστηκε τα τελευταία οκτώ χρόνια, κατακτώντας με τους «πολίτες» 3 πρωταθλήματα, 3 Λιγκ Καπ και 1 Κύπελλο Αγγλίας.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης