ΕΠΟ στον Ολυμπιακό: «Εξευτελίζετε το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018, 20:53
ΕΠΟ στον Ολυμπιακό: «Εξευτελίζετε το ελληνικό ποδόσφαιρο»
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τοποθετήθηκε με ανακοίνωση στην επιστολή του Ολυμπιακού προς την UEFA, την ΚΕΔ και την ΕΠΟ, με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» αιτούνται αλλαγή του ρέφερι της αναμέτρησης με την ΑΕΚ (Παπαπέτρου) αλλά και του τέταρτου διαιτητή (Σιδηρόπουλος).

Η Ομοσπονδία χαρακτηρίζει «προκλητική» την επιστολή, μιλά για «μικροπολιτικά οφέλη για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης» και εκτιμά ότι στόχος είναι να αποσταθεροποιηθεί «κάθε διαδικασία εξυγίανσης».

Η ανακοίνωση:


«Η σημερινή προκλητική - επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής των θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου και κάθε υγιώς σκεπτόμενου Έλληνα φιλάθλου.

Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, αναπόδεικτες κατηγορίες, ύβρεις και συκοφαντικές αναφορές στοχοποιούν επαγγελματίες, εργαζομένους και οικογενειάρχες και σπιλώνουν σε εθνικό δίκτυο υπολήψεις, με στόχο την κατατρομοκράτησή τους ενόψει ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, που κάποιοι αποφάσισαν να μετατρέψουν σε "ρωμαϊκή αρένα", αποβλέποντας σε μικροπολιτικά οφέλη για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης.

Είναι προφανές δε ότι πλέον μετέρχονται κάθε μεθόδου προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν κάθε διαδικασία εξυγίανσης. Στην προσπάθειά τους αυτή δεν διστάζουν μάλιστα να εξευτελίσουν το ποδόσφαιρο της χώρας μας και σε διεθνές επίπεδο. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν πρόκειται να εμπλακεί σε αυτή την προσχεδιασμένη αθλιότητα!

Εφεξής τον λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα, στα οποία θα παραπεμφθεί όποιος τορπιλίζει το ήπιο κλίμα των αγώνων, δημιουργεί κίνδυνο πρόκλησης κρουσμάτων βίας στα γήπεδα και προκαλεί με τη συμπεριφορά του το δημόσιο αίσθημα και το φίλαθλο πνεύμα».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018, 20:55