Είναι πλέον οριστικό… Ο Κώστας Φορτούνης ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού, καθώς η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με μία λιτή ανακοίνωση, μόλις 10 λέξεων, το απόγευμα της Δευτέρας γνωστοποίησε την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Φορτούνη», αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι Πειραιώτες για τον πρώην πλέον άσο της Καϊζερσλάουτερν, που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων», που σημειωτέον έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του συλλόγου, αναφερόμενος στην επιστροφή του στο λιμάνι, τόνισε στο «OlympiacosTV»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Ήμουν και μικρός εδώ και θέλω να δικαιώσω μέσα στο γήπεδο τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και με έφεραν εδώ. Στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα το καλύτερο, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη».

Ο Έλληνας διεθνής άσος αναμένεται να ταξιδέψει για τις ΗΠΑ για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας που θα συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά ICC, αναφέροντας σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό να βρίσκεται εκεί όπου βρίσκονται μεγάλες ομάδες. Θα πάμε εκεί, θα δώσουμε τα φιλικά προετοιμασίας για να δει ο προπονητής τους καινούργιους παίκτες κι αυτό είναι πολύ καλό».

Καταλήγοντας ο Φορτούνης δεν παρέλειψε να στείλει και μήνυμα στους φιλάθλους των πρωταθλητών Ελλάδας τονίζοντας ότι: «Τους οπαδούς μας θέλω να τους δικαιώσω μέσα στο γήπεδο για την αγάπη που μου δείχνουν. Θέλω να έρχονται συνέχεια στο γήπεδο για να είναι γεμάτο το Καραϊσκάκη».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης