Το… σίριαλ Όσκαρ Γκαρσία καλά κρατεί στον Ολυμπιακό. Τα ισπανικά ΜΜΕ επιμένουν ότι ο Καταλανός προπονητής βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον σύλλογο του Πειραιά, ορισμένα δε από αυτά, αναφέρουν ότι ο Όσκαρ Γκαρσία αναμένεται στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις.

Μάλιστα σήμερα, δημοσιογράφος της έγκριτης ιστοσελίδας As, μετέφερε στον λογαριασμό την είδηση πως ο 44χρονος τεχνικός και οι ιθύνοντες των ερυθρόλευκων είχαν επαφές στην Βαρκελώνη, συμφώνησαν και άμεσα θα είναι ο επόμενος προπόνητης της ελληνικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Όσκαρ Γκαρσία θα γίνει σύντομα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και από την τρέχουσα σεζόν. Χθες συζήτησαν στη Βαρκελώνη. Σου εύχομαι καλή τύχη» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτησή του.

Την ίδια ώρα πάντως από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνονται αλλά ούτε και διαψεύδονται τα ισπανικά δημοσιεύματα.

Ο 44χρονος Καταλανός προπονητής καθόταν τη φετινή σεζόν στον πάγκο της Σεντ Ετιέν, αλλά απολύθηκε έπειτα από 13 παιχνίδια στον πάγκο των «στεφανουά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παλαιότερα δούλεψε στη Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), στη Γουότφορντ (Αγγλία), στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), στη Μπράϊτον (Αγγλία), αλλά και στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα.

Με τη Μακάμπι κατέκτησε πρωτάθλημα το 2012-2013, ενώ με τη Σάλτσμπουργκ πήρε δύο πρωταθλήματα (2015-2016, 2016-2017) και δύο κύπελλα τις ίδιες αγωνιστικές περιόδους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης