Το βράδυ της Πέμπτης (12/12) ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Europa League και συμπληρώθηκε το «παζλ» των 32 ομάδων που συνθέτουν την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μεταξύ των ομάδων που θα μπουν στην κληρωτίδα το μεσημέρι της Δευτέρας (16/12, 14:00) στη Νιόν είναι ως γνωστόν και ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Ερυθρού Αστέρα και την κατάληψη της τρίτης θέσης στον όμιλό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» θα τοποθετηθούν στο γκρουπ των «αδύνατων», γνωρίζοντας ήδη από σήμερα ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοί τους.

Από τις ομάδες που αγωνίζονταν στο Champions League και τερμάτισαν τρίτες στον όμιλο, υποψήφιοι αντίπαλοι των Πειραιωτών είναι οι: Άγιαξ, Σάλτσμπουργκ, Ίντερ και Μπενφίκα.

Επίσης, από το Europa League υποψήφιοι αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας είναι οι: Σεβίλλη, Σέλτικ, Εσπανιόλ, Μάλμε, Βασιλεία, Λίντσερ, Άρσεναλ, Ρέιντζερς, Γάνδη, Ρόμα, Μπράγκα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού (γκρουπ ισχυρών): Άγιαξ, Σάλτσμπουργκ, Ίντερ, Μπενφίκα, Σεβίλλη, Σέλτικ, Εσπανιόλ, Μάλμε, Βασιλεία, Λίντσερ, Άρσεναλ, Πόρτο, Γάνδη, Μπασακσεχίρ, Μπράγκα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης