Μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έγινε γνωστή η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα επερχόμενα ματς στο Γιουρόπα Λιγκ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Μια λίστα την οποία κατάρτισε ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα τη διαχειριστεί  ο ίδιος στους δύο αγώνες με τους Σλοβάκους. Άλλωστε όλα δείχνουν πως μετράει αντίστροφα για την αποχώρηση του από τον “ερυθρόλευκο” πάγκο, με τις τελευταίες πληροφορίες από διοικητικούς κύκλους να αναφέρουν πως είναι θέμα ωρών η λύση της συνεργασίας του Πορτογάλου τεχνικού με τους Πειραιώτες.

Σε ότι αφορά τη λίστα για τους δύο αγώνες με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, δηλώθηκε ο νεοαποκτηθείς Νοτιοκορεάτης Χουάνγκ, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής και βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση. Επίσης εντός λίστας βρίσκεται και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος πήρε τη θέση του Άβιλα, συγκριτικά με τους αγώνες κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα εκτός λίστας έμεινε ο τραυματίας Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο νεοαποκτηθείς Λάιντνερ ενώ για μια ακόμη φορά δεν δηλώθηκε ο Μπα, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον του.

ΛΙΣΤΑ Α: Ανδρούτσος, Καρβάλιο, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χουάνγκ, Κανέ, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ροντρίγκες, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζίνκερναγκελ.

ΛΙΣΤΑ Β: Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης, Τσέλιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης