Με γκολ στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος το Σάββατο 2-2 με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, στο δεύτερο φιλικό του επί πολωνικού εδάφους και συγκεκριμένα μετά από αυτό απέναντι στην Πογκόν (1-1).

Η ομάδα του Πειραιά άνοιξε το σκορ στο 28′ με τον Ντουρμισάι, μετά από σέντρα του Ποντένσε, όμως στο 34′ οι Ισραηλινοί ισοφάρισαν με τον Μπεν Σαχάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ματς από ένα σημείο και μετά, άρχισε να γίνεται αρκετά σκληρό, με το παιχνίδι των παικτών της Μπερ Σεβά να θυμίζει περισσότερο κατς παρά ποδόσφαιρο. Μάλιστα από την αναμέτρηση δεν έλειψαν και αψιμαχίες μεταξύ των παικτών.

Στο 60′ ο Χασελμπάινκ έκανε το 2-1 και στο 91′ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι, όταν ο Μπρούνο «έβγαλε» μόνο του τον Βαλμπουενά, ο τερματοφύλακας τον ανέτρεψε κι αυτός το εκτέλεσε εύστοχα για να διαμορφώσει το 2-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα έκανε ο Σεμέδο, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 73ο λεπτό αντί του Βούκοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σα, Ελαμπντελαουί (70′ Ανδρούτσος), Κούτρης (46′ Τσιμίκας), Βούκοβιτς (73′ Σεμέδο), Μπα (65′ Παπαδόπουλος), Τοροσίδης (46′ Γκιγιέρμε), Σουρλής (77′ Μπρούνο), Γ. Μασούρας (65′ Σολδάνο), Φορτούνης (65′ Ραντζέλοβιτς), Ποντένσε (44΄ Βαλμπουενά), Ντουρμισάι (65′ Γκερέρο).

Η ενδεκάδα της Χάποελ Μπερ Σεβά: Σέτκους, Μπεν Μπίτον, Γκόλντμπεργκ, Αμίτ Μπίτον, Μίγκελ Βίτορ, Σαμίρ, Σαμπάγκ, Σαφούρι, Μάριν, Χασελμπάινκ, Σαχάρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης