Ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Γ. Καραϊσκάκης» κεκλεισμένων των θυρών για κόσμο και δημοσιογράφους. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο δεύτερο μέρος ο Μασούρας, μετά από ασταθή επέμβαση του Ίβουσιτς, που έκανε ντεμπούτο με τους Πειραιώτες.

Ο Γκαρθία παρέταξε τους «ερυθρόλευκους» με διάταξη 4-2-3-1 και τον Χουτεσιώτη στο τέρμα, Σίλβα, Χατζισαφί, Σισέ και Νικολάου στην άμυνα, Ζιλέ, Μαρτίνς, Οτζίτζα στα χαφ και τους Σεμπά, Ανδρούτσο και Τζούρτζεβιτς στην επίθεση. Αν και στο πρώτο μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν, κυρίως από τα άκρα, δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα το σουτ του Ζιλέ δεν είχε τύχη, ένα τετ-α-τετ του Τζούρτζεβιτς δεν είχε αίσιο τέλος για τον Ολυμπιακό μετά την παρέμβαση του Μπαντή, με τον Σέρβο να έχει μία ακόμη ευκαιρία. Στον αντίποδα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης απείλησε με Μασούρα και Βουκελάτο.

Στο β΄ μέρος, Γκαρθία και Γρηγορίου προέβησαν σε αλλαγές, με την πρώτη ευκαιρία να δημιουργείται από ένα καλό σουτ του Μασούρα. Ο Ολυμπιακός απάντησε με απευθείας φάουλ του Μάρτινς. Ο Μασούρας συνέχισε να απειλεί και τελικά, μετά από ασταθή επέμβαση του Ίβουσιτς, «έγραψε» από κοντά το 0-1. Ο Μάριν έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-1, και το 1-0 υπέρ των «κυανέρυθρων» έμεινε μέχρι την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης.

Ολυμπιακός:
Χουτεσιώτης, Σίλβα, Χατζισαφί, Σισέ, Νικολάου, Ζιλέ, Μάρτινς, Οτζίτζα, Ανδρούτσος, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς.

Αγωνίστηκαν και οι: Ίβουσιτς, Ελαμπντελαουί, Πάρντο, Μάριν, Βέργος, Ρομαό.

Πανιώνιος:
Μπαντής, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Πινιώτης, Σπιριντόνοβιτς, Λάμπρου, Σαββίδης, Μασούρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγωνίστηκαν και οι: Βουκελάτος, Μακρύλλος, Γκιοατά, Αστράς, Οικονομίδης, Νόβακ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης