Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον έβγαλε τα «ερυθρόλευκα» και είναι πανέτοιμος να φορέσει την πράσινη φανέλα της Άουγκσμπουργκ, εξέλιξη που τον χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς, όπως τόνισε, στην ομάδα της Μπουντεσλίγκα θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, εν αντιθέσει με ό,τι συνέβαινε στους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Αποκόμισα όμορφες εμπειρίες στην Ισπανία και στην Ελλάδα. Η Primera Division είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, ενώ με τον Ολυμπιακό είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ στο Champions League. Αν και δεν αγωνιζόμουν όσο θα ήθελα, κρατάω τα θετικά από τους δύο αυτούς σταθμούς της καριέρας μου», δήλωσε αρχικά ο Ισλανδός φορ, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε στη μεταγραφη του στην Άουγκσμπουργκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος μιας ομάδας με φιλοδοξίες. Ήταν ένα πολύ καλό δώρο για τα γενέθλιά μου. Πρώτη μου φορά υπογράφω ανήμερα των γενεθλίων μου. Θέλω να πετύχω πολλά γκολ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», τόνισε ο Φινμπόγκασον, ο οποίος θα μνημονεύεται από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για το νικητήριο γκολ του στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό «διπλό» των Πειραιωτών στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης