Tην επιθυμία του να πετύχει το πρώτο του γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των δύο ομάδων που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη εξέφρασε στην κάμερα της NOVA ο Κώστας Φορτούνης.

Ο διεθνής άσος, μιλώντας αρχικά για το ματς με τον Ατρόμητο, επισήμανε: «Παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα, που οι αντίπαλοι… στραβοπάτησαν. Προηγηθήκαμε σε ένα καλό σημείο του αγώνα. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν πετύχαμε το δεύτερο γκολ που θέλαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη μεγάλη διαφορά που έχει οικοδομήσει ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός και πόσο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή θα τον φέρει μια νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο Φορτούνης δήλωσε: «Επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Δεν κοιτάμε τη διαφορά. Παίζουμε πάντα σαν να είμαστε ίσοι με τον αντίπαλο. Και θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και με αυτόν τον στόχο παίζουμε».

Για την πορεία του στον Ολυμπιακό υπογράμμισε: «Νιώθω πολύ καλά μέσα στο γήπεδο. Μου βγαίνουν αυτά που σκέφτομαι και αυτά που θέλω να πετυχαίνω. Θέλω να παίζω».

Καταλήγοντας ο Φορτούνης τόνισε: «Θέλω ένα γκολ με τον ΠΑΟΚ. Το σημαντικό είναι να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει και θα έρθει και το γκολ κάποια στιγμή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης