Φορτούνης: «Συγγνώμη, δεν ήξερα ότι είναι παιδιά στην εξέδρα»

Φορτούνης: «Συγγνώμη, δεν ήξερα ότι είναι παιδιά στην εξέδρα»
Mε δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα ο Κώστας Φορτούνης παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος του να εκστομίσει τη φράση «Εγώ σας γ@μ@ω» προς την «κιτρινόμαυρη» εξέδρα, μετά το γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, συμπληρώνοντας ότι δεν ήξερε πως σε εκείνο το σημείο της κερκίδας κάθονταν παιδιά.

«Κατ' αρχάς ζητάω συγγνώμη, γιατί πάνω στην ένταση είπα κάτι που δεν έπρεπε. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς αισθάνεται ένας ποδοσφαιριστής εκείνη τη στιγμή, πόσω μάλλον όταν βάζεις ένα γκολ που φέρνει την ομάδα κοντά στη νίκη.

»Μια νίκη που τη θέλαμε πολύ. Προφανώς και δεν ήξερα ότι στη μεριά εκείνης της εξέδρας υπήρχαν μικρά παιδιά και ήταν λάθος μου. Απλά ξέσπασα με αυτόν τον τρόπο και παραδέχομαι ότι ήταν λάθος μου. Όμως, είναι και λάθος να με χρεώνουν και να λένε ότι γνώριζα και το έκανα επίτηδες. Αν είναι δυνατόν.

»Όλοι ξέρουν τον χαρακτήρα μου και ότι ποτέ δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που θα γνώριζα ότι στο σημείο αυτό είναι μικρά παιδιά και εμείς πρέπει να τους δίνουμε το καλό παράδειγμα.

»Ακόμα και μεγαλύτεροι σε ηλικία να ήταν, πάλι το ίδιο θα έλεγα. Ήταν λάθος μου, το παραδέχομαι και θα δεχθώ τις οποιεσδήποτε συνέπειες, γιατί έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου.

»Το θέμα είναι ότι δεχθήκαμε πολλές φραστικές επιθέσεις από την εξέδρα. Μας έβριζαν συνέχεια και την οικογένειά μου. Τους δικαιολογώ, γιατί όταν πονάς, τότε θα βρίζεις και θα αντιδράς με αυτόν τον τρόπο.

»Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν κερδίσαμε ένα δικό μας παιχνίδι και δώσαμε δικαιώματα. Όμως, δεν σταματάμε εδώ και συνεχίζουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και θα πάρουν τις απαντήσεις οι αντίπαλοι. Τον Ολυμπιακό μην τον ξεγράφουν» ανέφερε χαρακτηριστικά στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018, 08:05