Πολλές αιχμές για τη διαιτησία άφησε και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Ο Καταλανός χαρακτήρισε άδικο το τελικό 1-2: «Όταν σχεδιάζω ένα ματς το κάνω για 90 λεπτά, αφού σκεφτώ όλα τα ενδεχόμενα. Μέχρι και το γκολ που βάλαμε το πλάνο μας πήγαινε καλά, απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται περίπου στο ίδιο επίπεδο με εμάς και διαθέτει καλούς παίκτες. Έως τότε το πλάνο μας, μας οδηγούσε στη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπήρχαν, όμως, στη διάρκεια του αγώνα κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε. Τα ελέγχουν άλλες ομάδες και ίσως και η Ομοσπονδία».

Για τον Ανσαριφάρντ, είπε: «Μπήκε στην κατάλληλη στιγμή διότι έβαλε το γκολ», είπε, ωστόσο, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του: «Μετά το γκολ βγάλαμε απειρία και κάναμε λάθος κινήσεις στο κόρνερ. Θεωρώ ότι ο διαιτητής καθόρισε το αποτέλεσμα. Μετά το 1-1 εμείς βγήκαμε επίθεση και το κυνηγήσαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Θεωρώ ότι έπρεπε να είχαμε νικήσει».

Το σχόλιό του για την θέση που έπαιξε ο Μιραλάς: «Έχει παίξει πολύ αριστερά. Το αναλύσαμε και μιλήσαμε μαζί του είπαμε να παίξει μπροστά. Αποφασίσαμε να τον βάλουμε εκεί και τα πράγματα πήγαιναν καλά μέχρι το 81΄».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σχόλιό του για την «επόμενη μέρα» του Ολυμπιακού: «Θα κοιτάξουμε να ανεβάσουμε το ηθικό των ποδοσφαιριστών μας. Δέχτηκαν ένα… χτύπημα. Περιμέναμε να παίξουμε με την ΑΕΚ και εάν ήταν να χάσουμε να γινόταν νόμιμα και όχι παράνομα. Μου τα είχαν πει για το τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τώρα το βιώνω. Είναι πολύ άδικο να παίζει κανείς με τα αισθήματα των αθλητών».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης